יום ראשון, 31 ביולי 2011

מהשפתיים לירכיים ב- 10 דקות

באנגלית זה נשמע יותר טוב:
From your lips to your hips in 10 min.
מה זה אומר?
לשומן לוקח בדיוק 10 ד' מרגע שאכלנו, להגיע לזרם הדם ומשם להצטבר בכל חלק בגוף...
האם זה אומר לא לאכול שומן?
לא.
זה אומר משהו אחר.
זה אומר שהגוף שלנו נבנה מהאוכל שאנחנו אוכלים וזו נקודה קריטית שחובה להבין.
מכיוון שאני כימאית, ארד איתכם קצת לרמת הכימיה האטומים והמולקולות, המקום שבו אני מרגישה בו בבית :) כדי להסביר את הנקודה המאוד חשובה הזו:
  1. יש לנו את הגוף שבנוי מאיברים (ידיים, רגליים, לב, כליות, כבד, מח וכו')
  2. האיברים בנויים מתאים - תאי שריר, תאי עור, תאי עצב, תאי לב וכו'
  3. התאים בנויים מחלבונים, פחמימות, שומנים ומינרלים
  4. החלבונים בנויים מחומצות אמיניות, השומנים בנויים מחומצות שומן והפחמימות בנויות מיחידות של סוכר
  5. חומצות האמיניות, חומצות השומן והסוכרים בנויים מאטומים - חומרים כימיים - פחמן, חמצן, מימן, חנקן ועוד.

ז"א שאם קצה האצבע שלנו בנוי מאטומי פחמן, מימן וחמצן, כדי שקצה האצבע שלנו יוכל לחיות ולהתקיים, הוא חייב את המימן, הפחמן והחמצן...הוא חייב את החומצות האמיניות, חומצות השומן והסוכרים. הפחמן שיש בפטרוזיליה שאכלנו בסלט, הוא הפחמן שכנראה יגיע לבנות את קצה האצבע, או את הלב ואת הלבלב, או את היד והרגל וכו'...
איך קצה האצבע, או האף, או הלובן של העין, או מעטפת הלב, או ליבת הכיליה, איך כל אלו יבנו אם לא יהיו אבני הבניין?

אני רוצה שתעשו ניסוי מקסים ופשוט:
קחו גבעול סלרי שיש לו עלים והניחו בתוך כוס מים הצבועים בצבע כחול או אדום ע"י צבע מאכל. צבע המים צריך להיות חזק וכהה. שימו כמות יפה של צבע מאכל ותנו לגבעול הסלרי לשהות שם מספר ימים.
מה שתראו אחרי מספר ימים הוא שגבעול הסלרי "שתה" את המים וצבעו הפך להיות כחול או אדום (בהתאם לצבע המים). ז"א שצבע המאכל והמים הפכו להיות חלק מהצמח.
כך בדיוק זה קורה בגוף. האטומים והמולקולות שיש במזון הופכות להיות ממש חלק מהגוף שלנו, ולכן מאוד חשוב לדעת מה אנחנו אוכלים.

סיפור אמיתי שקרה לי
כשתומר, בני הבכור נולד, לפני 18 שנה, והיה בן חצי שנה, הוא החל לאכול מזון מוצק. מכיוון שלא כל כך אהב את מרק הירקות, החלטתי להוסיף בטטה וגזר למרק שיתנו מתיקות. כך הוא החל לאכול כל יום מרק שמכיל גם בטטה וגם גזר. יום אחד פיתח חום גבוה ולכן החלטתי ללכת לרופא. באותה שנייה שהרופא הסתכל עליו, הוא אמר לי בתמהון - הילד כתום! מה קרה?? מה הוא אוכל?? בגלל הבטטה והגזר...
האטומים מהמזון הפכו להיות חלק ממנו...

אם נכניס שומנים שאינם נכונים, או פחמימות לא נכונות, או חלבונים לא נכונים, לא רק שאלו יהפכו לחלק מהגוף, יותר מכך, כעת לא יהיו לגוף את אבני הבניין הנכונות לבנות אותו ואז יתחיל תהליך של פרוק ומוות.

הזמנה למטבח שלי
אני רוצה להראות לכם ולספר לכם מהו אוכל נכון ולשם כך להראות לכם איך אני מתארגנת ומבשלת.
אני מזמינה אתכם לערב מיוחד, וכיפי, ומהנה, עם המון תוכן, והפתעות שבו אספר לכם איך להכין אוכל מהר, בלי להתפשר על האיכות, בלי להתפשר על הטעם ובלי להתפשר על הבריאות! 
הערב מתקיים ב-15 לאוגוסט,
וכבר, תוך 3 ימים, מחצית מהמקומות נתפסו!!!
אז למהירי החלטה, הנה כל הפרטים:
http://www.healthyfamily.co.il/117036/recipesdvd

וכמובן, כמו תמיד, אשמח לשמוע מכם כאן למטה תגובות, שאלות וכל דבר אחר שהייתם רוצים לשתף.
המון בריאות
איילת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה